Scholar

Navigation Issue

I added my pages, renamed them and added the ‘Page Permalink’. When I publish my website, the navigation provided by the theme does not work. Is there something else I have to do? 

7 REPLIES
Community Manager

Re: Navigation Issue

What site are you having trouble with, @blackmonboat?

- Adam
Senior Community Specialist
Scholar

Re: Navigation Issue

Hi Adam, 

The website I’m having issues with is blackmonboat.com. I changed the theme multiple times to see if that was the issue, but it did not fix the problem. I’m also having issues with the image on my home page showing up as ‘X Picture’. Since the navigation is not working, I am unsure if the other images are working. 

Thank you! 

Mayor

Re: Navigation Issue

@blackmonboat

 

That's a wordpress site hosted elsewhere?

Scholar

Re: Navigation Issue

@NJRFTF

 

I got my domain throughout SiteGround. When I click ‘Access SiteBuilder’, it takes me to WeeblyCloud, where I’m able to edit my website. Which is why I came here for help. 

Mayor

Re: Navigation Issue

@blackmonboat

 

Definitely a Wordpress theme - not Weebly.   Contact Siteground!!

Scholar

Re: Navigation Issue

@NJRFTF Again, when I click ‘Access Site Builder’ it takes me to WEEBLY CLOUD to create my site. When my website is published, it uses the WEEBLY theme I’ve been using. My site is not published, because I don’t want half a website published. So when you look at blackmonboat.com, it shows up as WordPress because my website is not published. 

Community Manager

Re: Navigation Issue

Since you are using Siteground I don't have access to your account to troubleshoot, and you should reach out to them for help. Sorry about that, @blackmonboat!

- Adam
Senior Community Specialist