Highlighted

Slick Theme: My menu button has stopped working in both editor and the published site

Hiya.

 

I'm using the Slick Theme. It's great, except during the changeover I lost all the fancy stuff on my several dozen pages. I'll get  the time somewhere half way through the 22nd century, presuming someone does something about global warming, to fix it all up.

 

However, of more immediate concern for the very few visitors my charity money-raising site gets (yep, your right, a shameless attempt to win sympathetic visitors!) is that my menu button has stopped working. In fact, it's stopped in both editor and the published site.

 

There's every chance I've put in or taken out some css or html, as I'm having to constantly fiddle and I've barely got the faintest idea what I'm doing.

 

Please, any help would be extremely welcome.

 

The African girls needing education help from the wonderful charity Camfed would be grateful, I'm sure, if they knew anything about me considering the paltry amount of money I raise - and the fact companies don't give me a brass razoo until I get over $50 or so and I'm not within an elephant's fart of that.

 

Oh, nearly forgot amidst all the waffle and humbug, the website: www.mmaramotswerules.com

 

Seeya. Well, I probably won't, but I'm sure you know what I mean. And many thanks in advance.

 

Lex Borthwick

3 REPLIES
Community Manager

Re: Slick Theme: My menu button has stopped working in both editor and the published site

It definitely seems like a coding issue, @grizzlybear007. I would try publishing again to see if that helps, and if not try switching back to a standard theme and re-publishing. 

- Adam
Senior Community Specialist

Re: Slick Theme: My menu button has stopped working in both editor and the published site

Hi, Adam.

Thanks for your help. I followed your advice, the republishing didn't work, so I decided to load a new template. Then I thought I would give Coffee Slick (or whatever it's called) another go, to see what happened. My menu's working again, but I've lost most, but not all, the work I did on fonts, paragraphs, elements etc. It's a bugger, but c'est la vie in the digital world. At least the menu's working.

 

As I rarely have much idea what I'm doing, not only does it take forever to work out what to do, but my mistake quotient is rather high. I have to do it myself, as I've retired due to ill-health, but I don't get any pension (too young!) or welfare, so can't afford to pay anyone. And whatever income I get (**bleep** all at the moment, sadly) will go to Camfed when I get enough to send to them.

 

I think I've got an oldish backup somewhere. I'm not sure what that'll do to my site, so I'll try to open it separately (I guess I'll figure out how to do that) and just use it for advice on the changes I need to make. I've got so many individual pages it's a heckuva job, but it's for a very good cause, and I don't begrudge it. This time I'll make more backups, so if I make another change that loses the menu, or anything else, I'll just be able to replace the site with the backup.

 

I hadn't been using this template for more than a couple of months. I had to load a new one as I did something that lost my last one altogether! They reckon learning new things is a good way to avoid dementia, so I reckon I won't get it until I'm about 180!!

 

Anyway, enough blathering. I'm being sent out the back to get the washing off the line. Real life intrudes again. Thanks again for your help,

 

Regards,

 

Lex

Community Manager

Re: Slick Theme: My menu button has stopped working in both editor and the published site

It's unfortunately that you lost your font settings and other customizations, though I'm glad that your site is functioning!

- Adam
Senior Community Specialist